What’s in it 4U?

Lifeschool in Ghana kan slechts ontstaan bij de gratie van velen…
Via deze website, de blog, facebook en bijeenkomsten willen we een levendige, betrokken steungroep creëren die er plezier aan beleeft de Europese identiteit te toetsen aan de Afrikaanse.. en omgekeerd!
Lifeschool is een dynamisch gebeuren waarin particulieren, organisaties en bedrijven betrokken zijn, zowel met financiële hulp als met het (ter plekke) uitwisselen van kennis en vaardigheden.

Medewerkers van organisaties en bedrijven kunnen terecht in het gastenverblijf van Lifeschool.
Ze delen er met ons hun expertise, vaardigheden en kennis.   Zelf doen ze er heel wat ervaring(en) op, komen er tot nieuwe inzichten en ideeën die ze op hun beurt terug kunnen toepassen en delen in hun bedrijf of organisatie.
Gastleraren en andere deskundigen kunnen ook op eigen initiatief bij Lifeschool terecht, mensen die aan herbronning toe zijn krijgen de ruimte, de nodige steun en vooral de inspiratie om een nieuw evenwicht te vinden.
Ook bij tieners die hier niet (meer) functioneren op school, kan enkele weken meedraaien op Lifeschool in Ghana, een vernieuwende ondersteuning bieden…

Wat krijgt éénieder die geeft?
* het plezier dat je beleeft met geven; geven doet deugd, maakt gelukkig en geeft je energie..
* het bewustzijn dat je je in een situatie bevindt waarin je kàn geven, simpelweg omdat je hèbt, terwijl er zovelen op aarde niets hebben.
Kortom: het nederige, helende gevoel van dankbaarheid!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s