U wordt vriendelijk uitgenodigd op onze verkoop ten voordele van Lifeschool Ghana.

stoffenverkoop_10_sept2016-page0Geef een extra toets aan uw innigste intenties en vervang uw digitale wensen eens door een echt kaartje dat uw vrienden en geliefden met postzegel en al in hun brievenbus ontvangen!   Volgende week zaterdag is hèt moment om een voorraadje originele vintagewenskaartjes aan te leggen voor verjaardagen, geboorte, kerst etc.

Voor de liefhebsters en liefhebbers van het degelijke en elegante knip- en naaiwerk:  ontdek prachtige en authentieke vintagestoffen aan de meter, coupons & allerhande accessoires.
Attentie: de voorraad werd aangevuld!

Binnenkort vertrek ik naar Ghana… hopelijk met een pak geld!
Zoals ik vorige week vertelde is het schoolbegin steeds een dure aangelegenheid.
Maar we moeten ook het educatief center verder afwerken en vooral dringend de waterbevoorradingsproblemen oplossen.  Zoals u weet, staan de toiletten er al lang, maar ze zijn nog steeds niet in gebruik vanwege de waterproblemen.
M.a.w. ik zal weer weten wat gedaan!  Temeer dat er van februari tot mei 2017 twee studentes van de Howest hun stage komen doen in onze organisatie.  Emmelie zal zich op ons project rond tienerzwangerschappen werpen, en Nona zal zich verdiepen in de partnerschap SHSBuipe/Athena Kortrijk, zodat we – wie weet – een praktisch toepasbaar draaiboek bekomen waarmee we nieuwe noord/zuidpartnerschappen tussen scholen kunnen ontwikkelen.

Zo, beste mensen, misschien tot volgende week;  hou u alleszins niet in voor een bezoekje!
Veel groeten,
Christine

Over Christine Moreel

Living in Belgium as well as in Ghana (West-Africa), am in a privileged position to learn about the differences as well as the similarities between the heart, soul and mind of black and white people. Sooo interesting!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s