Uitnodiging. 8 juli: Potjebuur met de Flemish Foodies!

Gratis tophapje voor iedereen8Kobe Desramaults, Jason Blanckaert en Olly Ceulenaere houden ter gelegenheid van Potjebuur een gelegenheidsreünie van de Flemish Foodies!
Veemarkt Kortrijk – 8 juli van 18u. tot 21u.

U wordt vriendelijk uitgenodigd op het slotevent van Potjebuur.
The former Flemish Foodies zullen er samen met Sarah Vansteenberge, de winnares van ‘Wat wordt het Potjebuurgerecht 2016?‘, in hun eigenste rock-‘n-rollstijl het beste van zichzelf geven, en voor minstens 300 buren en voorbijgangers een tophapje tevoorschijn toveren!

Potjebuur, de nieuwe feestdag in ons land die ieder jaar samenvalt met het Suikerfeest, is op 8 juli aan haar 8ste editie toe.
Op Potjebuur stappen niet enkel de moslims, maar iederéén met een hapje naar een buur. Vandaar: Potjebuur of het Suikerfeest voor niet-moslims.
Potjebuur is een heel eenvoudig concept dat de burger in staat stelt om zèlf een samenleving te creëren die samenhorigheid en zelfvertrouwen uitstraalt.
Eten delen is prettig en schept altijd een band!

Www.potjebuur.be,  de facebookpagina, het slotevent, het album met de actief deelnemende organisaties en bedrijven en de filmpjes met bekende mensen vertellen u alles over Potjebuur.
Zin in een verademend wij/zij verhaal? Smaak mijn toespraak op de Iftar, in aanwezigheid van o.a. minister-president Geert Bourgeois.

Niet vergeten indien u dit nog niet deed:  registreer u individueel en/of met uw organisatie, winkel, bedrijf, buurtcomitee (en stuur ons uw logo).

potjebuur_flyera5-page0Met smakelijke groeten en tot Potjebuur!

Christine Moreel
www.potjebuur.be
www.lifeschoolghana.wordpress.com

056 72 69 08
0488 699 482

 

 

Over Christine Moreel

Living in Belgium as well as in Ghana (West-Africa), am in a privileged position to learn about the differences as well as the similarities between the heart, soul and mind of black and white people. Sooo interesting!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s