Wat zijn we aan het doen ?

Volop sponsors aan het zoeken voor de benefietbrunch!! We willen nl. zoveel mogelijk overhouden van die 10 euro (6 euro kinderen) .. want zeg nu zelf: ontbijt, middageten, muziekoptredens, een filmke en dan nog eens zo’n mooie prijs te winnen.. zo duur is dat niet!
We zijn dan ook de sponsors zo dankbaar… we krijgen zowel veel bijval en hulp als reactietjes-vooral in marketing termen dan -zoals: “we doen dit jaar geen ‘sampling’..”  en ‘de budgetten om de producten in de markt te plaatsen zijn dit jaar al besteed..’ 
‘Hoho..’ antwoord ik dan bij de pinken:  “Ik ben er dan vlug bij voor volgend jaar!”  Ik voel me dan de eerste in de rij, maar blijkt dan dat er voor volgend jaar geen budget meer zal voorzien zijn.. Tja!
Véél vragen wij producenten nochtans niet.., gewoon een klein hapje uit hun gigantische productie voor op die 8ste december in CC ’t Spoor!
Een producente antwoordde dat ze wekelijks gemiddeld 3 aanvragen krijgt voor benefieten, van epilepsie tot waterputten en vergroeide vingernagels..  “We doen daar niet aan mee” zei de bestuurster, want we hebben daar geen enkel voordeel bij, we verkopen daar geen ene pot meer mee”  Ik probeerde nog om te zeggen, dat iets geven ook gewoon plezant kan zijn,  weten dat je een steentje bijdraagt aan het welzijn van een ander.. “Maar Madame”, zei de madame, “ik doe NIETS dat niet opbrengt.. ze komen zij ook niet naar mij om te vragen of dak genoeg heb..”
’t Leek wel op een woordvoerster van een lokale politieke partij.
“Ok, Madame, ik wens je nog een fijne dag!’
Mensen kunnen toch behoorlijk in de knoei zitten met zichzelf, dacht ik..

Maar velen willen echter metéén iets doen…, en deugd dat dat doet!!
Volgende week vertrek Ghana!
Nu eerst de site nog lanceren en hopen dat we véél volgers krijgen!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s