byebye website, hello blog!

Oef, de hele dag samen met Sabine aan de finishing touch van nieuwe website/blog geknutseld.. www.poweredbylove.be is van ‘t www gehaald en www.lifeschoolghana.wordpress.com is nu ons nieuw digitaal medium!  Morgen nog eens checken of alles operatief is.  Sabine lost dat dan op als er iets niet werkt.  En natuurlijk moet de Engelse versie nog bijgewerkt worden , want de Nederlandse teksten zijn in de loop der maanden (Lifeschool is ontstaan in april) geëvolueerd, maar er was niet altijd tijd om dat ook allemaal in ’t Engels aan te passen..  En dan denk je, ja die Ghanezen lezen dat toch niet.. maar ze lezen dat dus wel!  Enfin, ik denk dat toch, want ik kreeg de vraag waarom er op sommige pagina’s in ’t Nederlands een veel langere tekst stond dan in ’t Engels…  En ook waarom het Nederlands eerst staat en dan pas het Engels eronder zodat zij dachten dat er geen Engelse vertaling wàs!   Ze hebben nogal snel het gevoel dat ze ‘achtergestoken’ worden. Op de vorige site stond alles in 2 talen op dezelfde bladzijde, kwestie van geen 2 sites te moeten betalen..  Als we willen waarmaken wat we zeggen dat we max. slechts 30% van het budget willen besteden aan werkingskosten, integenstelling tot de grote bekende projecten waar vaak maar 30% of minder naar het project zelf gaat, dan moeten we er niet mee smijten hé.
Ik zal nu en dan ook iets in ’t Engels op de blog moeten zetten, zodat mijn Ghanese vrienden content zijn, maar ik wacht tot ik in Ghana ben, vertrek op 30 september.  Het is ook niet erg dat het nog wat duurt, want er is toch op vele plaatsen geen electriciteit in de streek waar ik woon en waar Lifeschool komt!  Nog een probleem om op te lossen! Many rivers to cross!

Over Christine Moreel

Living in Belgium as well as in Ghana (West-Africa), am in a privileged position to learn about the differences as well as the similarities between the heart, soul and mind of black and white people. Sooo interesting!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s